
سینی کابل
سینی کابل می تواند جهت عبور کابلهای کنترل و فرمان و قدرت و سیگنال که در اثر عبور جریان الکتریسیته گرمای بیش از حدی تولید نمی کند مورد استفاده قرار گیرد.
سینی کابل ها بصورت مشبک و غیر مشبک با رعایت استانداردهای ملی و بین المللی طراحی و ساخته می شوند.
بطوریکه کمترین مقدار ضایعات ورق و بیشتربن استحکام تحمل بار و دوام کافی در شرایط مختلف آب و هوایی را دارا باشد.
این محصول می تواند از ورقهای گالوانیزه و همچنین ورق روغنی با پوشش رنگ پودری مورد استفاده قرار می گیرند.
پانچ های استفاده شده در آن از زیبایی و همچنین سطوح سینی و تعداد خم های آن برای تحمل مورد نیاز محاسبه و مورد استفاده قرار می گیرد.
سینی کابل چیست؟
سینی کابل یکی از اجزای مهم در سیستمهای انتقال و توزیع کابلهای الکتریکی و اطلاعاتی است.
این سینیها معمولاً از جنس فلزی مثل فولاد گالوانیزه یا آلومینیوم تولید میشوند و به عنوان یک نوع پایه و حامی برای کابلها به کار میروند. سینیهای کابل عمدتاً به منظور مدیریت و نصب کابلها در ساختمانها، ایستگاههای تولید انرژی، انبارها، و مکانهای صنعتی استفاده میشوند.
مشخصات سینی کابل
میتوان به این مورد اشاره نمود که، سینی کابل با عرض های ۵ الی ۱۱۰ سانتیمتری به طول های ۲ الی ۳ متری و با ضخامت ۱ الی ۳ میلی متر ، گالوانیزه و یا با رنگ دلخواه به سفارش مشتری تولید می گردند.
به منظور حفاظت از کابل های عبوری، انتخاب بهترین مسیر برای کابل کشی، سهولت تعمیر، طول عمر بیشتر کابل ها و… در سیستم های انتقال انرژِی از تولیداتی نظیر سینی و نردبان کابل استفاده می شود.
این محصول به طور معمول دارای ارتفاع لبه های کناری ۳۰ الی۱۵۰ میلیمتر برای افزایش مقاومت و تحمل بار می باشند.
در ضمن تعداد خم ها می تواند ۲ ، ۴ و یا ۶ خم باشد که افزایش تعداد خم ها سبب تحمل بار بیشتر می شود.
انتخاب دقیق و بهینه ابعاد محصول تعداد خم های کناری ارتفاع لبه ها و ضخامت ورق مورد استفاده در راستای حصول به حد اکثر کارایی و حد اقل قیمت بسیار مهم است که توسط بسته نرم افزاری تهیه شده در دفتر فنی شرکت صورت می پذیرد.
ملحقات سینی کابل از قبیل خم های عمودی و رایزر ۹۰ و ۴۵ درجه به شرح ذیل ساخته می شوند.

سه راهی سینی کابل
انواع سه راه سینی کابل از ورق گالوانیزه گرم یا سرد و با توجه نوع ورق سینی کابل تولید می گردد.
سه راه سینی کابل جهت اتصال سه سینی کابل در زوایای 90 درجه به هم استفاده می شود.
که به دو صورت دیواری و کفی سینی کابل تولید می گردد.
جهت تولید سه راه سینی کابل از ورق گالوانیزه گرم و سرد و در ضخامت های 1 میل الی 1.5 میل استفاده می شود.
پس از پانچ و خمکاری ورق گالوانیزه به وسیله جوشکاری قطعات سه به هم وصل می شود.
در زمانی که سه راه سینی کابل که انتخاب می کنیم می بایست اندازه عرض و ارتفاع مشخص گردد.
مثلا سه راه سینی کابل برای سینی عرض 30 سانت و ارتفاع 4 سانت است.
در عرض های 10 ، 15 ، 20 ، 25 ، 30 ، 40 ، 50 و 60 سانتیمتر و در ارتفاع های 4 ، 5 ، 6 ، 8 ، 10 و 15 سانت تولید می گردد.
معمولا می توان در سفارش سه راه سینی کابل جهت افزایش مقاومت نصب ، سه راه سینی کابل را از ورق ضخیم تر از خود سینی انتخاب نمود.
طبیعتاً عرض های بزرگ تر سه راهی ها قابلیت پذیرش کابل های قطورتر و در تعداد بالا را دارند. بنابراين سعی کنید اتصالاتی را انتخاب کنید که سازگاری لازم با حجم کابل موجود را داشته باشند.
سه راه سینی کابل نیز در لبه ی دهانه ی خروجی و هم در بخشی از دیواره ی خود دارای سوراخ یا پانچ است.
با روی هم قرار دادن این سوراخ ها میان سینی و سه راه می توانید براحتی با استفاده از پیچ و مهره سینی کابل محل اتصال را محکم کنید. همان طور که ذکر شد این قطعات در سایزهای متعددی ساخته و پرداخته می شوند که حجم کابل شما تعیین کننده ی سایز آن هاست.
بنابراین ابعاد انتخابی میان سینی و انواع اتصالات را به صورت هماهنگ و سازگار با یکدیگر انتخاب کنید.
نکته ی مهمی که وجود دارد این است که این اتصالات قابلیت جداشدن دارند تا اگر به هر نحوی قصد تغییر معماری یا نقشه ی کلی سینی ها را داشتید در سریع ترین زمان برای شما فراهم باشد.

پارامترهای مهم در انتخاب سه راه سینی کابل
مجموعه ای از پارامترهای اساسی جهت خرید موفق این اتصالات وجود دارد که بیشتر معطوف به سایز قطعه است و به شرح ذیل می باشند:
- ارتفاع سه راه سینی به سانتی متر یا میلیمتر
- زاویه سه راه سینی به درجه
- ضخامت ورق سه راه سینی
- نوع ورق گالوانیزه سرد یا گرم
معمولا سه راه سینی های کابل کاسپین در ضخامت های مختلف تولید و عرضه می گردد.
زمانی که کابل هایی که قرار است توسط سه راه سینی انتقال پیدا کنند شود دارای گرما هستند از سه راه سینی پانچ دار استفاده می شود که با دارا بودن سوراخ های متعدد در بدنه سه راه باعث گردش هوا و خنک ماندن سینی ها می گردد.
جهت اتصالات سه راه سینی کابل به همدیگر و سینی کشی سینی کابل نیاز به اتصالات مختلفی می باشد که در زیر به برخی از اونها اشاره می شود.
همچنین جهت نصب سه راه سینی از ساپورت های دیواری و آویز سقفی استفاده می شود که به وسیله آنها می توان سه راه سینی کابل را به سقف یا دیوار نصب نمود.
از مهمترین و پرمصرف ترین اتصالات سینی کابل می تواند به سه راه داخلی ، سه راه ، سه راه خارجی، ، سه راه سینی ، تبدیل راه سینی ، سه راه به نردبان ، پیچ و مهره کله قارچی اشاره نمود.
مکانیزم عملکردی سه راه سینی کابل
سه راه سینی کابل از لحاظ ساختاری به صورت T شکل طراحی شده است که در سه مسیر مجزا کابل های برق را هدایت می کند. معمولاً کابل ها از یک مقطع آن وارد و به دو مسیر با تفاوت زاویه ی 90 درجه ادامه می یابند.
در قسمت بدنه ی سه راه سینی کابل به منظور تغییر جهت ملایم کابل ها ، یک شکل سه ضلعی وجود دارد تا کابل های برق بتوانند به صورت تدریجی و نه ناگهانی یک تغییر جهت 90 درجه را داشته باشند.
در کلیه ی بخش های این قطعه ی اتصال دهنده هیچگونه لبه ی تیز یا برنده ای وجود ندارد به همین دلیل، شرایط ایمن و کارآمدی برای حمل کابل ها در نقاط اتصال سینی ها فراهم خواهد شد.
شما می توانید 3 سینی را از سه جهت به سه راهی متصل کنید که نشان از کاربرد بسیار بالای آن ها در فرآیند نصب سینی ها دارد.
ابعاد هر سه مقطع سه راهی یکسان است و اگر به هر دلیلی نیاز به استفاده از سینی های با ابعاد کوچکتر داشتید این امکان وجود دارد تا با نصب مستقیم یک ردیوسر یا کاهنده ی سطح مقطع به سه راه سینی کابل، یک تغییر اساسی را در نحوه ی نصب سینی ها ایجاد کنید

جنس و متریال ساخت سه راه سینی کابل
دقیقاً همان متریالی که برای ساخت سینی ها استفاده می شود نیز در ساخت سه راه سینی بکارگیری می شوند. برای آنکه ورقه های سینی ها و همچنين اتصالات آن ها تحت نیروها و فشارهای ناشی از وزن کابل دچار تغییر شکل نشوند ترجیح بر این که آن ها را از استیل یا همان فولادی کربنی با ضخامت ورق کنترل شده بسازند.
بنا به نتایج تجربی جنس استیل بهترین و ایده آل ترین عناصر فلزی برای ساخت رابط سینی کابل می باشند. علاوه بر این مزیت گالوانیزه بودن این قطعات شرایط استفاده ی آن ها را در محیط های با درجه ی رطوبت بالا مهیا کرده است. لذا در این شرایط محیطی دچار زنگ زدگی و تغییر رنگ ناشی از اکسیداسیون نمی شوند.
بنابراين جنس استیل در کنار امتیاز روکش گالوانیزه می تواند سه راه را به یک قطعه ی اتصال دهنده ی فوق العاده با کیفیت تبدیل کند
رابط سینی کابل
رابط سینی کابل یکی از تجهیزات مهم و کاربردی در سیستم مدیریت سیم و کابلها می باشد.
از رابط ها به منظور ایجاد ارتباط بین دو سینی برق طول مستقیم، استفاده می گردد. به طور کلی امروزه سینی ها با توجه به ویژگی ها و مزیت هایی که دارند بسیار مورد توجه قرار می گیرند.
به همین منظوراین دسته از اتصالات و تجهیزات جانبی سیستم های مدیریت کابل در زمینه های صنعتی و ساختمانی از کاربرد گسترده تری برخوردار هستند.
انواع رابط سینی کابل
رابط های سینی به شکل رابط بغل بند، رابط مستقیم (u شکل) یا رابط کفی و رابط قابل تنظیم عمودی و قابل تنظیم افقی در بازار موجود می باشد که هر کدام کار جوینت کردن سینی ها را انجام می دهند.
این رابط ها هر کدام کارایی متفاوتی دارند و با یکدیگر تفاوت هایی در نحوه اجرا دارند.

به طور کلی می توان گفت سینی های برق امروزه به عنوان جایگزین بسیار مناسبی برای لوله های گالوانیزه و یا پی وی سی به شمار می آیند.
چرا که سیستم مدیریت سینی علاوه بر آنکه استحکام و مقاومت بسیار بالایی دارند، باعث ایجاد گردش هوا در اطراف سیم ها و کابلها می شوند.
بنابراین حتی با عبور جریان زیاد از سیم و کابلها، تبادل گرما از سیم و کابل به هوا به شکل مناسب صورت می گیرد و در نتیجه طول عمر سیم و کابلها نیز افزایش پیدا می کند.
اشاره میشود که، رابط های سینی نیز همانند سینی به صورت ساده و مشبک تولید می گردد.
جنس رابط ها نیز همجنس با سینی های برق تولیدی توسط شرکت توان گستر میباشد.
این رابط ها در عرض های استاندارد همانند با سینی های برق ساخته می شود.
برای متصل کردن سینی ها به صورت مستقیم و بدون زاویه از رابط سینی استفاده می شود.
رابط ها نوعی اتصال دهنده هستند که در قسمت دهانه ورودی و خروجی شاخه های سینی برای اتصال دادن مستقیم به یکدیگر قرار می گیرند.
رابط بغل بند
رابط بغل بند (Joint Connector) سینی و نردبان کابل به صورت دو قطعه نبشی شکل مورد استفاده قرار میگیرد. ارتفاع این نوع رابط اتصال بستگی به ارتفاع لبه های کناری سینی و نردبان برق دارد و هر اندازه که باشد ارتفاع رابط نیز در همان ابعاد ساخته می شود.
همچنین در ابتدا و انتهای رابط از بغل دو سوراخ برای متصل کردن وجود دارد. رابط بغل بند سینی با توجه به جنس سینی به صورت گالوانیزه گرم یا سرد قابل تولید می باشد.
رابط بغل بند سینی جهت اتصال شاخه های سینی و نردبان به یکدیگر استفاده می شود. برای تولید رابط های بغل بند سینی از ورق گالوانیزه و در ضخامت های 1 تا 2 میلیمتر استفاده می شود. عمدتا رابط های بغل بند به طول 15، 18 و 20 سانتیمتر تولید و در بازار موجود می باشد.
ارتفاع رابط های بغل بند نیز باید متناسب با ارتفاع لبه های کناری سینی برق در نظر گرفته شود. رابط های بغل بند به صورت جفتی در دو طرف شاخه های سینی و نردبان قرار گرفته و توسط پیچ و مهره مخصوص سینی شاخه ها را به یکدیگر متصل می کند.
رابط مستقیم (u شکل) یا رابط کفی
باید دقت نمود که تمام سینی کابل های موجود در بازار مطابق با استاندارد های روز دنیا تولید می شوند و در طول و عرض های ثابتی ساخته می شوند به همین علت نمی توانیم مسیر های طولانی را فقط با یک شاخه از سینی پوشش دهیم. به همین منظور و برای پاسخ به این مشکل، از رابط مستقیم (Connector) سینی کابل استفاده می گردد.
رابط مستقیم یا u شکل یکی از اتصالات پرکاربرد در سیستم های سینی برق می باشد که وظیفه دارد دهانه های ورودی و خروجی سینی های برق را به یکدیگر متصل کند. و تمام مسیر مورد نظر را پوشش دهند و متناسب با نیاز های شما باشد.
این مدل رابط نیز در عرض های استاندارد و مطابق با عرض سینی ها ساخته می شود. رابط مستقیم در زیر دو شاخه سینی کابل قرار می گیرد و شاخه های سینی توسط رابط به یکدیگر با پیچ و مهره مخصوص محکم می شود.

رابط عمودی قابل تنظیم سینی و نردبان کابل
یکی دیگر از مدل های رابط برای اتصال سینی ها به یکدیگر رابط های قابل تنظیم عمودی (Vertical Joint) می باشند که به صورت عمودی در سینی و نردبان کابل مورد استفاده قرار می گیرند. رابط قابل تنظیم جهت اتصال دو سینی به یکدیگر به شکل قابل تنظیم در زوایای دلخواه در جهت های بالا و پایین استفاده می شود.
این رابط ها به دو صورت رابط بغل بند قابل تنظیم سینی و رابط u شکل ( کفی ) قابل تنظیم سینی برق شناخته می شوند. ابعاد این نوع از رابط ها نیز متناسب با لبه و ضخامت سینی ها سفارش داده شده توسط مشتری تولید می شود. ضخامت رابط قابل تنظیم از 1 میلیمتر تا 2 میلیمتر می باشد.
رابط افقی قابل تنظیم سینی و نردبان کابل
یکی دیگر از مدل های رابط های قابل تنظیم برای اتصال سینی ها به یکدیگر رابط های قابل تنظیم افقی (Horizontal Joint) می باشند که در حالت افقی در سینی و نردبان ها مورد استفاده قرار می گیرند.رابط قابل تنظیم افقی به منظور اتصال دو سینی یا نردبان به یکدیگر به شکل قابل تنظیم در زوایای دلخواه و به سمت چپ و راست قابل تنظیم می باشد.
ابعاد این نوع رابط نیز متناسب با سینی های کابل سفارش داده شده توسط مشتری تولید می شود. همچنین ضخامت رابط قابل تنظیم افقی از 1 میلیمتر تا 2 میلیمتر می باشد.
رابط افقی قابل تنظیم سینی و نردبان کابل
تفاوت اصلی رابط مستقیم و بغل بند در میزان تحمل وزن کابل ها می باشد. اگر بخواهیم از تعداد زیادی سیم و کابل در داخل سینی برق استفاده کنیم باید از رابط u شکل استفاده شود و برای عرض های کوچک تر و کابل کشی شبکه و دیتا و کلا امور سبک تر از رابط بغل بند استفاده شود.
به طور کلی رابط ها باید به گونه ای طراحی شوند که علاوه بر تحمل وزن کابلها، به راحتی نیز قابل نصب باشد. علاوه بر این مسائل این قطعات نیز باید مانند سینی در برابر خوردگی مقاوم باشند. معمولا رابط سینی موجود در بازار، متناسب با نوع سینی های سفارش خریدار طراحی می شوند.
یکی از مهمترین عواملی که در هنگام طراحی رابط سینی باید آن را در نظر گرفت، مواد اولیه و پوشش محافظ برای ساخت رابط ها می باشد. به طور دقیق تر می توان گفت که این فاکتور نقش بسیار مهمی در استحکام رابط سینی در برابر خوردگی و رطوبت دارد. به طور کلی جنس رابطها نیز همانند جنس سینی ها، ورق گالوانیزه (گرم یا سرد) می باشد.

زانو سینی کابل
زانو سینی کابل جزو اتصالات سینی کابل است و زانوی قابل تنظیم می باشد.
مزایای تولید رایزرهای 3 تیکه این است که قابلیت انعطاف و تغییر زاویه کابل ها را به سهولت برای پروژه ها فراهم می سازد.
از زاویه 120- درجه تا 120+ درجه تقریبا قابل چرخش می باشد که در موقعیت هایی که تغییر ارتفاع در سینی کشی ایجاد شده برای نصاب این سهولت و دسترسی را فراهم می آورد.
در برخی مواقع نیاز است تا در مسیر هدایت سیم ها، تغییر جهت اعمال شود.
لذا برای این امر از تجهیزی به نام زانو سینی کابل و نردبان کابل استفاده میشود.
چرا که قابلیت انعطاف و تغییر زاویه دارند و به راحتی قابل تنظیم هستند.
زانویی ها را متناسب با زاویه ها در مسیر سینی کشی استفاده میکنند که در انواع مختلفی نسبت به زاویه تولید و به بازار ارائه میگردند.
زاویه های اصلی زانویی سینی کابل میتوان به زاویه 90 درجه داخلی – زاویه 90 درجه خارجی – زاویه 45 درجه داخلی – زاویه 45 درجه خارجی اشاره کرد.
انواع زانو سینی کابل

زانو سينی كابل افقی
زانوهای افقی در عرض های مختلف و زواياي گوناگون توليد مي گردد.
زانو از جمله متعلقات پر مصرف سيني كابل می باشد كه برای تغيير مسير كابل و نيز براي تغيير مسير از يک سطح به سطح ديگر مورد استفاده قرار ميگرد.
براي تغيير مسير و نيز در جايي كه كابل ها نياز به كاهش دارند از كاهنده سينی كابل استفاده مي شود.
زانو عمودی سینی کابل ( رايزری)
این زانو عمودی (رايزری) براي تقاطع هاي غير همسطح مورد استفاده قرار ميگرد.
زانو عمودي نيز بر دو نوع است زانوي سيني كابل عمودي داخلي و زانو سيني كابل عمودي خارجی.
شركت سینی کابل پارسیان آماده ارائه انواع خدمات از قبيل ارائه نقشه های مهندسی مشاوره های فني می باشد.

مشخصات زانو سینی کابل
زانو سینی کابل جزو اتصالات سینی کابل است و زانوی قابل تنظیم می باشد، از مزایای تولید رایزرهای 3 تیکه این است که قابلیت انعطاف و تغییر زاویه کابل ها را به سهولت برای پروژه ها فراهم می سازد، یعنی از زاویه 120- درجه تا 120+ درجه تقریبا قابل چرخش می باشد که در موقعیت هایی که تغییر ارتفاع در سینی کشی ایجاد شده برای نصاب این سهولت و دسترسی را فراهم می آورد.
در برخی مواقع نیاز است تا در مسیر هدایت سیم ها، تغییر جهت اعمال شود.
لذا برای این امر از تجهیزی به نام زانو سینی کابل و نردبان کابل استفاده میشود.
چرا که قابلیت انعطاف و تغییر زاویه دارند و به راحتی قابل تنظیم هستند. زانویی ها را متناسب با زاویه ها در مسیر سینی کشی استفاده میکنند که در انواع مختلفی نسبت به زاویه تولید و به بازار ارائه میگردند.
از زواویه های اصلی زانویی سینی کابل میتوان به زاویه 90 درجه داخلی – زاویه 90 درجه خارجی – زاویه 45 درجه داخلی – زاویه 45 درجه خارجی اشاره کرد.
مشخصات کلی از زانویی سینی کابل
زانویی مورد نیاز را مانند نردبان کابل متناسب به زاویه ها در مسیر سینی کشی استفاده میکنند که این زانویی ها انواع مختلفی نسبت به زاویه آنها دارند که به چهار دسته اصلی تقشیم میشوند.
زاویه های زانویی سینی کابل
از زواویه های اصلی زانویی سینی کابل میتوان به زاویه 90 درجه داخلی – زاویه 90 درجه خارجی – زاویه 45 درجه داخلی – زاویه 45 درجه خارجی اشاره کرد.
عرض زانویی سینی کابل
همچنین از زانوی های آبشاری در سینی کشی هایی که به صورت عمودی هستند برای اتصال سینی کابل ها استفاده میشود، زانویی سینی کابل های برقی دارای عرض مشخصی برای سینی کشی هستند.
از انواع آنها میتوان زانویی با عرض 10 سانتیمتر – 15 سانتیمتر – 20 سانتیمتر – 25 سانتیمتر – 30 سانتیمتر – 40 سانتیمتر – 50 سانتیمتر – 60 سانتیمتر – 70 سانتیمتر را نام برد.
ضخامت های زاویی سینی کابل
بعد از این که عرض زانو و زاویه زانویی سینی کابل را معیین کردیم بهتر است که ضخامت سیی کابل با زاویه و عرض زانویی را یکسان کنیم تا از مشکلات و صدمات در ادامه کار جلوگیری کنیم.
ضخامت های زانویی سینی کابل عبارتند از : 0/5 میلیمتری – 7/0 میلیمتری – 9/0 میلیمتری – 1 میلیمتری – 25/1 میلیمتری – 5/1 میلیمتری – 2 میلیمتری – 5/2 میلیمتری
گالوانیزه گرم گالوانیزه سرد و استیل را میتوان از انواع متریال ورق زانویی نام برد.
در نهایت میتوان گفت قیمت زانویی سینی کابل ها با توجه به نوع زاویه ، متریال ، ورق ، عرض و ضخامت زانو محاسبه می شود.

قیمت و خرید زانو سینی کابل
یکی از پرکاربرد ترین اتصالات زانوی سینی کابل است.
زانو اتصال دهنده سینی در خم های مناسب زاویه و قسمت بازویی هنگام نصب و راهاندازی به کار برده میشود.
همچنین از زانویی سینی کابل برای تغییر مسیر کابل ها و هم سطح کردن سینی ها استفاده میکنند.
زانویی ها را معمولا با توجه به جنس سینی کابل به کار رفته در پروژه انتخاب میکنند.
معمولا زانویی سینی کابل را میتوان در ضخامت های 0/5 میلیمتری، 7/0 میلیمتری، 9/0 میلیمتری، 1 میلیمتری، 25/1 میلیمتری، 5/1 میلیمتری، 2 میلیمتری و 5/2 میلیمتری در بازار پیدا کرد.
دامنه تولید انواع سینی کابل
- ضخامت سینی کابل: بین ٠.٨ تا ٢ میلیمتر
- عرض: ۵۰mm-1100mm
- طول: ۲m-3m
- متریال:ورق گالوانبزه- استیل- فولادی ST37
- نوع روکش : گالوانیزه عمق داغ با حداقل ۸۰ میکرون ضخامت روی-رنگ پودری
- همراه با پلاستیک های حباب دار نوع بسته بندی: پالت_ بندیل
در مدت زمان کوتاهی این شرکت موفق گردید تائیدیه های مربوط به وزارتخانه های نیرو، نفت و پتروشیمی، صنایع، مخابرات و دیگر ارگانها را بدست آورده و با استفاده از فناوری کامپیوتری و نرم افزارهای تخصصی با ارائه طرحهای مورد نیاز نقش قابل توجهی در بهبود روند تولید و در سریعتر انجام شدن پروژه ها داشته باشد.

زانوی عمودی و افقی سینی کابل
زانوهایی که برای پوشش دهی کابل های برق استفاده میشوند در انواع مختلفی نظیر زانو عمودی سینی کابل و زانو افقی سینی کابل تقسیم بندی میشوند.
- زانو عمودی
- زانو افقی
زانوی عمودی:
این مدل زانوها خود به دو نوع زانو عمودی داخلی و زانو عمودی خارجی تقسیم میشود. با نام رایزری نیز شناخته میشوند. برای استفاده از این زانوهای سینی کابل، باید با محیطی مواجه شویم که دارای تقاطع های غیر همسطح باشد. بیشتر برای محیط هایی مثل ساختمان های صنعتی، کارخانه ها، پارکینگ و … از آنها بهره میبرند.
زانوی افقی:
همانطور که از نامش پیداست، برای تغییر دادن مسیر کابل کشی افقی استفاده میشود. این نوع زانوها در عرض های مختلف و زوایای مختلف نظیر 45 درجه و 90 درجه طراحی و تولید میگردند. از جمله متعلقات پر مصرف سينی كابل بوده كه برای تغيير مسير كابل و برای تغيير مسير از يک سطح به سطح ديگر مورد استفاده قرار ميگیرند. گاهی برای تغيير مسير و در جايی كه كابل ها نياز به كاهش دارند از كاهنده سينی كابل استفاده میشود.
راهنمای خرید تابلو برق اپراتوری
به علت کاربردهای متنوع تابلو برق اپراتوری، قیمت تابلو برق نیز به رعایت نکات خاصی نیاز دارد تا در ادامه به خوبی بتواند نیاز مشتری را برطرف کند.
از همین جهت مهم ترین نکاتی که باید حین سفارش و خرید تابلو برق پیانویی به خاطر داشته باشید، به شرح زیر می باشد:
- تعیین ابعاد و اندازه دقیق (اگر این نکته را رعایت نکنید ممکن است در ادامه مجبور به تعویض کالا شوید)
- انتخاب جنس و متریال مناسب
- تطبیق پذیری تابلو برق پیانویی با کارایی مورد نظر
- ایمنی محصول
- سلامت فیزیکی
- داشتن گارانتی و ضمانت نامه
- شرکت تولید کننده و میزان کیفیت مواد اولیه
- میزان مقاومت محصول در برابر عوامل محیطی از جمله رطوبت، گرما و سرما و..
- مدل تابلو